Jaalan TILKKU

TILKKU on Jaalan keskustassa (Jaalantie 97) sijaitseva Kädentaitajien monitoimitila, jossa toimii myös kädentaitopuoti. TILKUSSA järjestetään Jaalan Kädentaitajien järjestämiä erilaisia kursseja, työnäytöksiä ja tapahtumia.

Tarjoamme myös ompelupalvelua: vaatekorjaukset, tilaustyöt, vetoketjun vaihto, lahkeiden ja helman lyhennykset, verhojen ompelu, kodintekstiilit yms. Lisätiedot arkisin 045 264 2990 tai TILKUSTA aukioloaikoina.

Kesäisin TILKUN aukioloajat ovat laajemmat painottuen loppuviikkoon, muina aikoina ilmoittelemme aukioloajat erikseen Facebookissa KLIK.  Jaalan TILKKU puhelin 050 328 1987

Verlan TILKKU

Jaalan Kädentaitajien puoti toimii kesäaikaan UNESCOn maailmaperintökohteen Verlan museoalueella KLIK 

Verlassa puoti sijaitsee tunnelmallisessa tallirakennuksessa muutaman muun pikkupuodin ohella.

Verlan TILKUSSA on myynnissä paikallisia käsitöitä usealta eri tekijältä, suurimpaa osaa tuotteista saat vain meiltä Jaalan Kädentaitajien puodista. 

Valikoima on varsin kattava ja se vaihtelee sesongin ja tekijöiden mukaan. Kannattaa piipahtaa katsomaan, sillä uutuuksia tulee aika-ajoin lisää. Seuraa ilmoitteluamme Facebookissa aukioloaikojen osalta.

Jaalan JOULUPUOTI

Joulupuoti toimii marras-joulukuussa Jaalan keskustassa Liike- ja toimitalo Pankissa (Jaalantie 97). Puodissa on myynnissä erilaisia tuotteita niin joululahjaksi kuin joulupöytäänkin. Joulupuodin aukiolot ilmoittelemme lähempänä ajankohtaa Facebookissa KLIK.

Tee! -illat

Jaalan TILKUSSA tiistaisin klo 15.00 pidettävä käsityötapaaminen, johon kaikilla on vapaa pääsy. Voit tulla tuunaamaan vanhasta uutta, tekemään loppuun "keskeneräisiä sinfonioitasi", neulomaan, virkkaamaan, kokeilemaan eri kädentaitotekniikoita tai muuten vaan viihtymään innostavassa seurassa maittavan teen kera. Opastusta annetaan aloittelijalle ja vertaistukea kokeneimmille tekijöille. Yhdessä tekeminen on terapeuttista ja kivaa.

Lisäinfoa saat myös ilmoittautumalla postituslistalle osoitteessa jaalankadentaitajat@gmail.com

Kevään 2023 aikana on saatu aikaan upeita mekkoja, hameita, laukkuja ja asusteita. Tuunausmuotinäytös 10.6. klo 14 Jaalan TILKUN pihalla kesänavaustapahtumassa. 

Jatkamme kesätauon jälkeen 8.8.2023. Pysy kuulolla!

Ompelupalvelut

Jaalan Kädentaitajissa on monta osaajaa ja paljon monipuolista osaamista. Tarjoamme ompelupalveluita kuten tilaustyöt, neuleet, sukkien vuosihuolto ja parsiminen, verhojen ja kodintekstiilien ompelu, housujen, hameiden ja mekkojen helman lyhennys, vetoketjun vaihto. Lisätiedot Jaalan TILKUSTA ja puh. 050 328 1987.